Urmariti-ne si pe Facebook

Bine ati venit pe paginile Bratarilor siliconice!

By bfree 7 years ago
Home  /  Uncategorized  /  Bine ati venit pe paginile Bratarilor siliconice!

 
Aici aveti posibilitatea de a afla mai multe despre aceste obiecte promotionale, un suport de reclama foarte apreciat , acum si in Romania!

 

Bratarile siliconice – scurt istoric:

Din momentul in care Lance Armstrong (cel care a invins cancerul, iar apoi a castigat de 7 ori consecutiv “Turul Frantei” la ciclism) a scos pe piata prima bratara siliconica galbena cu textul “LIVESTRONG”, milioane de oameni din lumea intreaga au descoperit un nou mod de a-si sustine propriile mesaje. Astazi poti gasi omniprezentele bratari siliconice in aproape orice culoare posibila; fiecare din aceste bratari isi aduce aportul la transmiterea mesajelor in cadrul diferitelor evenimente, manifestari sau stangerii de fonduri

 

De la capriciu la realitate:
Bratarile siliconice sunt comandate de catre o multitudine de firme: incepand cu organizatii non profit si pana cele mai mari companii si sunt folosite ca un mijloc extraordinar de a-si raspandi mesajul, de a-si promova produsele, de a anunta intrarea pe piata a unor produse noi sau chiar a unui nou business.

 

Bratarile siliconice sunt accesibile ca pret, sunt incredibil de eficiente ca unelte de marketing si aduc rezultate spectaculoase in urma raspandirii lor pe piata. Cu posibilele combinatii de culori, mesaje, design-uri, forme si chiar marimi, bratarile siliconice vor fi create de profesionisti in asa fel incat fiecare client sa fie multumit pe deplin.

Category:
  
this post was shared 0 times
 000
About

 bfree

  (1 articles)